Inschrijven kinderopvang

Wilt u uw kind inschrijven voor kinderdagopvang bij KDV Wereld Kids? Inschrijven kan bij ons al vóór de geboorte. In verband met het aanvragen van de kinderopvangtoeslag raden wij aan om uw kind minimaal drie maanden voor plaatsing in te schrijven.

Vul onderstaande gegevens in en geef onderaan het formulier aan op welke dagen u van de opvang gebruik wilt maken. U kunt daarbij kiezen voor de reguliere kinderdagopvang of flexibele kinderopvang. Let op dit is geen inschrijfformulier, inschrijven doen wij alleen op afspraak en alleen op locatie. 

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Na ontvangst van uw gegevens nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan een rondleiding op onze locatie en we nemen de inschrijving met u door.

 

 

Veelgestelde vragen bij het aanmelden van uw kind bij het kinderdagverblijf

Is het aanmelden van mijn kind na het invullen van het formulier definitief?


Het aanmelden van uw kind via het contactformulier op deze pagina is geheel vrijblijvend. Informeren kost niets en is geheel vrijblijvend. Op het digitale contactformulier geeft u de gewenste dagen aan. Na het versturen nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak om de contract voor de kinderopvang met u door te nemen. Pas na het ondertekenen van het contract is de plaatsing van uw kind definitief.

Wat kost de kinderopvang?

In het prijsoverzicht van KDV Wereld Kids vindt u alle tarieven van het kinderdagverblijf.

Welk type opvang past het beste bij mijn persoonlijke situatie?

Heeft u vragen en twijfelt u over het kiezen van de juiste vorm van kinderopvang? Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. U kunt altijd even contact met ons op nemen.

Hoe snel is er plek op het kinderdagverblijf?

Er is momenteel geen wachtlijst bij Wereld Kids, uw kind kan na inschrijving in principe direct starten.

Hoe gaat een intakegesprek bij het KDV?

Wanneer u uw kind heeft ingeschreven bij Wereld Kids wordt u voorafgaand aan de plaatsing uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wisselen we informatie uit over de verzorging en opvoeding van uw kind. We vragen naar de wensen van u als ouder(s) en alle informatie wordt genoteerd op het intakeformulier. Dit wordt op een later moment uitvoerig met de leidsters doorgenomen.

Hoeveel wendagen zijn er bij de kinderopvang?

Om uw kind zelf ook vertrouwd te maken met Wereld Kids maken we gebruik van twee wendagen. We vinden het belangrijk dat kinderen rustig kunnen wennen aan de opvang. Voor het ene kind zal dit wat langer duren dan voor het andere kind.

We spreken daarom af dat uw kind twee dagen komt wennen voordat de opvang van start gaat. Deze twee dagen worden in overleg met u afgesproken. Uw kind komt twee uur per dag wennen in de groep waarin het kind wordt geplaatst. De uren van deze wenmomenten zijn in overleg.

Op de wendagen brengt u uw kind en bespreekt u eventuele bijzonderheden nog even kort met de leidster door. Het is belangrijk dat u tijdens de wen-uren goed bereikbaar bent voor ons en er de mogelijkheid voor u is het kind eventueel eerder te komen ophalen indien nodig. Wanneer u het kind weer ophaalt na afloop van de wendag, wordt er met u doorgesproken hoe de dag is verlopen.

We geven uw kind alle rust en ruimte om op zijn eigen manier aan de nieuwe situatie te wennen. Uw zoon of dochter mag een vertrouwde knuffel en/of speen meenemen naar de opvang. In geval van borstvoeding is het verstandig uw kindje thuis al te laten wennen aan drinken uit een fles.