Vestiging

Zoekt u naar het beste kinderdagverblijf in Rotterdam? KDV Wereld Kids biedt professionele en hoogwaardige kinderdagopvang, in een luxe omgeving, aan de rand van Rotterdam centrum met het Kralingse Bos binnen handbereik. Wereld Kids verzorgt uw kind met net dat beetje extra, bij ons voelt uw kind zich koning(in)!

Wereld Kids is een kleinschalig kinderdagverblijf. Iedereen kent elkaar, we zorgen voor een consistente groep, m.b.v. kinderen en leidsters die op vaste dagdelen aanwezig zijn en de ruimtes zijn huiselijk ingericht. Het gevoel van veiligheid en geborgenheid wordt hierdoor versterkt. Kinderen voelen zich snel op hun plek en veilig bij onze leidsters. En er is nauw contact tussen de leidsters en de ouder(s).

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de kinderopvang (0 tot 4 jaar). De kinderen worden begeleid en opgevangen door professionele en gediplomeerde leidsters die allemaal in bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag) zijn.

De opvang is gevestigd in een schitterend monumentaal pand aan de Boezemstraat, met aangrenzend een zeer royale afgesloten buitenspeelplaats waar uw kind veilig buiten kan spelen.

Dankzij onze centrale ligging kunnen we regelmatig leuke uitstapjes met de kinderen maken, bijvoorbeeld naar het Kralingse Bos, Speeltuinvereniging Crooswijk, het Bibliotheektheater, en Place 2 Be (indoor speelparadijs).

 

Bereikbaarheid kinderdagverblijf

Onze opvang is goed bereikbaar met auto, fiets en ov. Rondom het pand is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Metro: halte Oostplein zit op 10 minuten loopafstand.
Tram: tramlijn 7 stopt vlak voor de deur.
Bus: bus 38 stopt op 5 minuten loopafstand.

 

Aanmelden KDV

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Wereld Kids? Dat kan. Als u het aanmeldformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 010 – 84 35 460 om een afspraak te maken voor een rondleiding op onze vestiging.