Over Kinderdagverblijf Wereld Kids

Welkom bij Kinderdagverblijf Wereld Kids, een intieme kinderopvang aan de rand van het bruisende Rotterdam centrum. Gevestigd in een schitterend monumentaal pand aan de Boezemstraat in Kralingen-Krooswijk, bieden wij opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ontdek waarom Kinderdagverblijf Wereld Kids de ideale plek is voor de vroege ontwikkeling van uw kind.

Wat Maakt Ons Bijzonder

Kleinschalig en Huiselijk:
Wereld Kids is bewust kleinschalig met één vestiging, zodat elk kind persoonlijke aandacht krijgt. Onze huiselijk ingerichte groepen zorgen ervoor dat kinderen zich snel thuis voelen en een sterke band opbouwen met onze toegewijde leidsters.

Monumentaal Pand en Royale Buitenspeelplaats:
Gevestigd in een schitterend monumentaal pand, bieden wij een veilige omgeving met een ruime, afgesloten buitenspeelplaats waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Doelgerichte Opvang:
Wereld Kids streeft ernaar om kinderen, naast hun gezinssituatie, een beschermde huiselijke omgeving te bieden. Onze opvang ondersteunt de ontwikkeling van kinderen en de opvoeding wordt gedeeld en ondersteund in samenwerking met ouders.

Persoonlijke Aandacht

Bij Kinderdagverblijf Wereld Kids staat persoonlijke aandacht voorop. Bij de ontvangst van nieuwe baby’s of dreumesen krijgt elk kind een vaste leidster toegewezen. Deze leidster is het aanspreekpunt voor ouders en zorgt ervoor dat uw kind zich thuis voelt op de vestiging.

Voor de kleinste kinderen volgen we zoveel mogelijk het ritme van thuis, terwijl kinderen vanaf 1 jaar meedraaien in het vaste eet- en slaapritme van het dagverblijf.

Stimulerende omgeving

Wij hanteren een herkenbare dagindeling en streven naar een omgeving waar kinderen worden uitgedaagd om zelf ervaringen op te doen. Bij Wereld Kids heerst een gezellige sfeer, met afwisselende activiteiten en binnen- en buitenspeelruimtes die de zintuigen van uw kind stimuleren.

Voorbereiding op de Basisschool

Naast spelen met leeftijdsgenootjes stimuleren we de ontwikkeling van oudere kinderen ter voorbereiding op de basisschool. Bij Wereld Kids geloven we in een holistische benadering, waarin elk kind de ruimte krijgt om te ontdekken, spelen en zich voor te bereiden op de volgende stap in hun ontwikkeling.