Voeding & Verzorging bij Kinderdagverblijf Wereld Kids

Bij Kinderdagverblijf Wereld Kids zorgen we ervoor dat uw kind de beste zorg en voeding ontvangt. Ontdek onze toewijding aan zorgvuldige en hygiënische verzorging en lees meer over ons dagelijkse voedingsschema. Wij zijn een Lekker Fit locatie

Zorgvuldige Voeding:

Ons kinderdagverblijf heeft alles in huis voor een zorgvuldige en hygiënische verzorging van uw kind. In principe hoeft u niets mee te geven, behalve in het geval van zuigelingen dieetvoeding. Wij houden rekening met bijzondere voeding in verband met dieet, allergieën of geloofsovertuigingen.

Dagindeling Voeding:

Wij hanteren een herkenbare dagindeling voor de kinderen, inclusief vaste momenten voor eten en drinken. Van ontbijt tot avondeten, elke maaltijd is vers bereid en voldoet aan halal-voorschriften. Bij Kinderdagverblijf Wereld Kids staat plezier voorop, zelfs tijdens de maaltijden.

  • Ontbijt: Tussen half acht en negen uur hebben kinderen de gelegenheid om te ontbijten.
  • Fruitmoment: In de ochtend genieten kinderen van vers fruit als tussendoortje.
  • Middageten: Om 11.30 krijgen ze een vers bereide warme maaltijd met groenten en vlees of vis.
  • Tussendoortjes: Na het middagdutje en aan het eind van de middag worden gezonde tussendoortjes aangeboden.

Bij Kinderdagverblijf Wereld Kids zijn vaste verschoonmomenten en zindelijkheidstraining geïntegreerd in de dagelijkse routine. Ook is er speciale aandacht voor borstvoeding en flesvoeding, waarbij we flexibel zijn en uw wensen respecteren.

Verzorging

Wij streven ernaar dat uw kind zich fijn voelt tijdens de opvanguren. Daarom hebben we vaste verschoonmomenten, zindelijkheidstraining, en stimuleren we de kinderen op een positieve manier. Uw kind kan altijd rekenen op een hygiënische en liefdevolle omgeving.

Medicijnen/Allergieën

Bij Kinderdagverblijf Wereld Kids is extra verzorging voor kinderen met allergieën of medicijngebruik geen probleem. Overleg hierover met onze groepsleiding voor de beste zorg.

Ziekte en opvang

Ontdek hoe wij omgaan met ziekte bij kinderen op het kinderdagverblijf. We bieden speciale aandacht en zorg wanneer uw kind extra behoeften heeft tijdens ziekte.

Voor specifieke vragen of opmerkingen over voeding en verzorging staan onze pedagogisch medewerkers klaar. Lees ook ons pedagogisch beleidsplan voor meer informatie over onze richtlijnen.

Kleding en Eigen Spulletjes

Zorg voor een set reservekleding op het Kinderdagverblijf, vooral tijdens de zindelijkheidstraining. Elke kind heeft een eigen bak op de groep voor persoonlijke spulletjes.